ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τρόπος και κόστος αποστολής

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος εξυπηρετούνται από την ACS, η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής στην Ελλάδα και τη μεγαλύτερη αξιοπιστία. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της ACS, το inspiral.gr θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση πέραν των παρακάτω. Το κόστος και οι ενδεικτικοί χρόνοι παράδοσης διαμορφώνονται ως εξής:

Προορισμός Χρέωση Ενδεικτικοί Χρόνοι Παράδοσης (Εργ. Ημέρες)
Εντός Λαμίας ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 50€, ειδάλλως 2,5€ 1
Χερσαίοι & Νησιωτικοί Προορισμοί ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 50€, ειδάλλως 4,8€ 1-3

 

Οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και των αργιών. Αν ωστόσο επιθυμείτε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης ή παράδοση εντός ημέρας Σαββάτου, επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.

Ειδικά για την πόλη της Λαμίας, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το φυσικό κατάστημα της εταιρίας στην οδό Ρήγα Φεραίου 18. Η αποστολή των προϊόντων εντός Λαμίας γίνεται την επόμενη ημέρα εφόσον τα προϊόντα είναι όλα διαθέσιμα στο κατάστημά μας, διαφορετικά αποστέλλονται σε 4-8 μέρες. Σε περίπτωση μεγαλύτερης καθυστέρησης, επικοινωνούμε μαζί σας και σας ενημερώνουμε για το ακριβές χρονικό διάστημα. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται τις εργάσιμες ημέρες μεταξύ 8:00- 14.30, απόγευμα τις ημέρες Τρίτη-Πέμπτη & Παρασκευή 17.30 με 21.00 και Σάββατο 8:00-14.30. Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 50 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Για παραγγελίες μικρότερες των 50 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι 2,5 ευρώ Οι παραγγελίες που έχουν σαν τρόπο παράδοσης την επιλογή "Παραλαβή από το Κατάστημα", παραμένουν προς παραλαβή έως και 3 εργάσιμες ημέρες εάν δεν ζητηθούν/παραληφθούν, πριν την ακύρωσή τους.

Για αποστολές στην Κύπρο και στο εξωτερικό, μπορείτε να συμβουλευτείτε τους παρακάτω πίνακες:

 

Υπηρεσία ACS EU/ Cyprus Economy

Προορισμοί-Ζώνες Χρέωση Ενδεικτικοί Χρόνοι Παράδοσης (Εργ. Ημέρες)
ΚΥΠΡΟΣ 9€ 5-7
ΕΥΡΩΠΗ 20 5-15

 

 Υπηρεσία DHL EXPRESS WORLDWIDE

Προορισμοί-Ζώνες Χρέωση Ενδεικτικοί Χρόνοι Παράδοσης (Εργ. Ημέρες)
ΕΥΡΩΠΗ 25€ 2-5
ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 30€ 3-7

 

Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας

Για την Ελλάδα, η παράδοση στο χώρο σας γίνεται με courier σε 1-3 ημέρες. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 6 μέρες. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα, ο συνολικός χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 15 μέρες. Σε περίπτωση καθυστέρησης μεγαλύτερης των 5 ημερών, το inspiral.gr έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας. Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 50 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Για παραγγελίες μικρότερες των 50 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι 4,8 ευρώ.

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μεταβείτε στην καρτέλα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ». Αν η παραγγελία σας έχει παραληφθεί από την συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική εταιρεία, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ» και είναι άμεσα συνδεδεμένος με την υπό εξέλιξη παραγγελία.