ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Τα κοσμήματά σας θέλουν φροντίδα για να παραμείνουν όπως ήταν όταν τα αγοράσατε. Η καθημερινή χρήση, η ατμοσφαιρική ρύπανση και η σκόνη επηρεάζουν την λάμψη των κοσμημάτων σας και των λίθων. Ειδικότερα για τα ασημένια, ορειχάλκινα ή ατσάλινα κοσμήματά σας πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι το χρώμα του μετάλλου (χρυσό, ασημί, ροζ χρυσό, μαύρο ματ, μαύρο γυαλιστερό) δημιουργείται κατόπιν επιμετάλλωσης με το αντίστοιχο υλικό. Αυτό σημαίνει πως αν θέλετε το κόσμημά σας να διατηρηθεί γι’ αρκετό διάστημα στην αρχική του κατάσταση θα πρέπει να ακολουθείτε μερικά μικρά μυστικά:

  • Αποφεύγετε να φυλάσσετε όλα τα κοσμήματα σας μαζί σε ένα κουτί καθώς υπάρχει η πιθανότητα να χαραχτούν ή να μπερδευτούν μεταξύ τους. Είναι προτιμότερο να τα φυλάτε σε υφασμάτινες θήκες (πχ. στη συσκευασία τους) το κάθε ένα ξεχωριστά και μακριά από τον ήλιο.
  • Μην χρησιμοποιείτε αρώματα, λακ, απορρυπαντικά, χημικά προϊόντα αφού φορέσετε τα κοσμήματα.
  • Βγάζετε τα κοσμήματα όταν πλένεστε, όταν κάνετε μπάνιο στη θάλασσα ή στην πισίνα.
  • Σκουπίζετε τα κοσμήματά σας που και που με ένα φανελένιο πανί.

Σε περίπτωση που το αγαπημένο σας κόσμημα φθαρεί εμείς είμαστε πάντα εδώ να σας το επισκευάσουμε και να το κάνουμε να μοιάζει με καινούργιο. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2231023216 ή με e-mail στο info@inspiral.gr κι εμείς θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.