ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι:

 

α) Μέθοδος αντικαταβολής

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στην διεύθυνση που θα επιλέξετε κατά την καταχώρησή της και πληρώνεται με την παραλαβή της. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της συνεργαζόμενης ταχυμεταφορικής εταιρείας να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Διευκρινίζεται ότι παραλαμβάνεται το δέμα εφόσον η συσκευασία δεν είναι κατεστραμμένη ή ανοιγμένη. Ως εκ τούτου δεν δικαιούστε να ανοίξετε το δέμα πριν την παραλαβή του από τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας. Θα θέλαμε τέλος να γνωρίζετε ότι η αντικαταβολή είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Ελλάδας εφόσον αυτές ξεπερνούν τα 50€. Για παραγγελίες συνολικού ποσού μικρότερου ή ίσου των 50€, τα έξοδα αντικαταβολής είναι 1,9€. Η μέθοδος της αντικαταβολής δεν υποστηρίζεται για αποστολές στο εξωτερικό και για ειδικές κατασκευές.

 

β) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας

Μπορείτε να πληρώσετε σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον με τις ακόλουθες πιστωτικές, χρεωστικές και πληρωμένες κάρτες: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners. Θα ανακατευθυνθείτε για την πληρωμή στην ασφαλή σελίδα του Cardlink της Τράπεζας Alpha Bank.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

γ) Πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας, σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς γράφοντας ως αιτιολογία inspiral.gr και τον αριθμό παραγγελίας. Η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και οριστικοποιείται - και αρά αρχίζουν να τρέχουν οι προθεσμίες εκτέλεσης των 4 εως 8 ημερών - με την επιβεβαίωση της κατάθεσης από το inspiral.gr του συνολικού ποσού. Μόλις κάνετε την κατάθεση θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης (φωτογραφία, screenshot κτλ) στο info@inspiral.gr με θέμα «Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό – Αριθμός Παραγγελίας ΧΧΧ». Μην ξεχνάτε πως η κατάθεση θα πρέπει να γίνεται μέσα σε τρεις ημέρες από την παραγγελία, αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα. Σε περίπτωση που πραγματοποιείτε την πληρωμή μέσω τρίτης τράπεζας και όχι από την ίδια τράπεζα, θα πρέπει να χρεώνεστε με την επιβάρυνση εμβάσματος σε άλλη τράπεζα. Σε κάθε περίπτωση το inspiral.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει την παραγγελία σας εάν γίνει μεταφορά από τρίτη τράπεζα με χρέωση του παραλήπτη των χρημάτων με τα έξοδα εμβάσματος, και μέχρι καταβολής αυτών στον τραπεζικό λογαριασμό.

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Δικαιούχος: ΚΡΟΝΤΗΡΑ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝ/ΝΟΥ

Αριθμός Λογαριασμού: 72161361687

Λογαριασμός σε μορφή IBAN: GR1901107210000072161361687

 

EUROBANK

Δικαιούχος: ΚΡΟΝΤΗΡΑ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝ/ΝΟΥ

Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0200.44.0118676711

Λογαριασμός σε μορφή IBAN: GR0302602000000440118676711

 

ALPHA BANK

Δικαιούχος: ΚΡΟΝΤΗΡΑ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝ/ΝΟΥ

Αριθμός Λογαριασμού: 796002786020715

Λογαριασμός σε μορφή IBAN: GR5801407960796002786020715

 

 

δ) Πληρωμή μέσω PayPal

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.